20 februari 2015
19:00

Nittorps IK

Referat: Vårgårda HC - Nittorps IK

Hade fokus legat på vårt spel istället för på motståndare och domare (som gjorde ett mycket bra jobb) så hade detta kunnat bli en mycket roligare match. Hade vi spelat som sist vi mötte Nittorp så hade resultatet mycket väl kunnat gå vår väg. Stundtals hittade vi tillbaka till det fina passningsspel som vi kan spela och detta fina spel resulterade i ett mål av Sebastian med assist av Karl i första perioden och vi tog ledningen. Tyvärr försvann fokus på spelet och Nittorp kunde kvittera. I början av andra kunde så Nittorp ta ledningen med 2-1. I mitten av andra perioden kom så det fina passningsspelet tillbaka och Samuel tryckte in kvitteringen till 2-2 efter assist från Johan. Tyvärr höll det inte i sig utan fokus la sig på helt fel saker. I tredje perioden vågade vi inte gå på när Nittorp anföll och istället för att satsa på det egna spelet gnälldes det. Det resulterade i att Nittorp vann matchen med 4-2. Håll fokus på det egna spelet och den egna insatsen och gör ditt bästa så kommer våra sista matcher bli riktigt roliga att spela!